top of page

Summer pop-up 
Tent & mobilhomeplaatsen 

Ontsnap aan de dagelijkse routine en beleef een betoverende vakantie bij ons! Ons uitnodigende Verblijf- en Mobilhomepark heet je van harte welkom voor een onvergetelijk verblijf te midden van prachtige natuur en serene waterpartijen.

Wat maakt ons uniek? Ontspan en geniet van onze uitgestrekte visvijver, waar je als gast de kans hebt om je hengel uit te gooien en te vissen naar de perfecte vangst. Ervaar de rustige ambiance terwijl je je één voelt met de natuur.

Ons domein biedt een reeks faciliteiten die je vakantie onvergetelijk maken. Van moderne sanitaire voorzieningen tot ruime staanplaatsen direct aan het water, ons doel is om jouw comfort te verzekeren. En als de avond valt, kun je ontspannen in onze onthaastingshoek, die voorzien is van alle gemakken.

Maar dat is nog niet alles! Met onze overvloed aan activiteiten, waaronder petanque, tafeltennis en meer, hoef je je nooit te vervelen. En degenen die op zoek zijn naar avontuur kunnen de omgeving verkennen en genieten van de nabijgelegen attracties zoals Den Bleek Minigolf, Cinema Focus, en zelfs een escape room-ervaring.

Dus waar wacht je op? Pak je koffers en kom bij ons langs voor een vakantie vol plezier, ontspanning en memorabele momenten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons prachtige domein!

Verblijven op het kasteeldomein de Blondel de Beauregard

IMG_2362.HEIC
Campingtent Uitzicht
477d3935-4707-4f4b-bc42-e6c12c0e1e83 2.JPG

Mobilhomeplaatsen met zicht op de vijver

summer pop-up

Tentplaatsen

Iets speciaals

Jaar- en seizoensplaatsen

creëer herinneringen voor jong en oud

Schrijf je vandaag in en krijg 

20% korting

Bedankt voor het vertrouwen!

Enkele sfeerbeelden

bottom of page